Menu

VSK LUKKEDE EFTERÅRET MED SEJR

image
21. november 2022 kl. 12:40

VSK sluttede efteråret af med en sejr på hjemmebanen i Vejlby. Det blev 3-0 over Dalum. Det var femte sejr i træk på hjemmebanen, og modstanderen har ikke scoret mod VSK i de fem kampe. Det tyder på en vis stabilitet, som det er vigtigt at tage med, når forårssæsonen indledes med seks vigtige kampe. De afgør, hvem der i top-seks og dermed skal spille oprykningsspil efter påske.

Den oprindelige anfører, Anders Kjeldgaard, blev skadet i Holstebro og blev ikke klar til denne kamp. Så cheftræner, Jens Gjesing, havde gjort Marcus Sloth Jørgensen til anfører, flyttet Frederik Søvndal tilbage i det centrale forsvar og sat Oscar Scott Carl ind fra start.

Kampen startede lidt forvirrende. Det var tydeligt, at Dalum-spillerne var indstillet på, at de skulle forsøge at få point. Spillerne lagde stort engagement for dagen. De forsøgte at presse bolden frem på VSK´s banehalvdel med lange bolde frem ad banen. Vi skulle 15-20 minutter hen i kampen, før VSK fik lagt et fysisk pres på de unge odenseanere. Derfra havde VSK taktstokken og styrede spillet.

Det resulterede til en del chancer. VSK-legenden, K.O. Pedersen er en kritisk, men tilfreds læser af denne spalte: ”Men der er for megen omtale af VSK´s brændte chancer…”. Så det undlader vi og nævner blot, at Marcus Sloth, Mathies Skjellerup, Oscar Scott Carl og Tobias Bach havde store muligheder, inden VSK kom foran 1-0 i det 23. minut. Tobias Bach gik til baglinjen og spillede Frederik Søvndal fri, så han kunne score med hovedet. Efter en halv time forlængede Marcus Sloth et indkast fra Tobias Bach, så Skjellerup kunne øge til 2-0.

I halvlegen gik anfører Sloth ud og blev erstattet Thais Damgaard. Et kvarter før tid, kastede Oscar Scott Carl sig vandret gennem feltet og headede flot et indlæg fra højre i nettet – Ja, så har man set det med. Det var elegant.

Gjesing valgte at slutte kampen med Malthe Dahl Overgaard, Asger Danelund Hemmingsen, Elias Astola og debutanten, den ny oprykkede U-19-spiller Mads Bak Thorleifsson. De gjorde alle en god figur. Astola havde et godt forsøg i sidste minut, men det prellede af på målrammen, så holdet slap for at synge ”4-0” til afslutningsfesten.

VSK sluttede således efteråret af med en 3-0-sejr og kan se frem til et spændende forår, hvor de kommende seks kampe er med til at definere, om sæsonen bliver en succes. Nu kan spillere og trænere se frem til en velfortjent pause. De vender forhåbentlig tilbage med fornyede kræfter og skadede spillere, der er blevet klar til forårets udfordringer.

VSK starter forårssæsonen lørdag den 11. marts på udebane mod AB Tårnby. De sidste fem kampe i grundspillet er alle mod hold fra top-6. Vi glæder os.