Ærgerligt nederlag efter 7 måneders fodboldpause

image
Michael Lynge
06. juni 2020 kl. 17:33
I dag kunne Vejlby Stadion endelig lægge græs til et opgør i Gjensidige Kvindeligaen efter en kamppause på intet mindre end 7 måneder. En pause som unægtelig var forventet at have sat sine spor hos begge mandskaber.

Og det blev da også en rodet kamp. Begge hold startede med flere boldtab, men desværre for VSK Aarhus var fejlene flest for hjemmeholdet. Dette straffede gæsterne da fra FC Thy / Thisted da også hele tre gange og kunne tage hjem med en fortjent 3-1 sejr. Debuttræneren Anders Nim fra hjemmeholdet udtaler:

Det var en dårlig debut. Vi er ikke tilfredse med resultatet. Skal jeg kigge lidt dybere i hvorfor resultatet bliver som det gør, så skyldes det at vi slet ikke får skabt chancer nok. Jeg synes vi lukker fint af i lange perioder, men jeg må også erkende at vi ved de tre mål bare ikke er gode nok. Jeg synes det er paradoksalt at vi er bedst i 2. halvleg men det samtidig også er 2. halvleg vi taber 2-0.

Dagens helt store profil blev gæsternes Sarah Dyrehauge som med et Hattrick må være ganske tilfreds med sin indsats. Det første mål kom efter 23 minutter, hvorefter FC Thy / Thisted fortsatte med at presse på. Men VSK Aarhus og Olivia Holdt ville det anderledes og kunne udligne til 1-1 i det 42. minut inden begge hold kunne gå til pause.

I 2. halvleg kommer vi generelt tættere på det vi gerne vil kendes for. Det er både med bolden og uden bolden. I perioder får vi lagt et rigtig godt pres. Når vi taber bolden så sidder vores genpres der også. I første halvleg synes jeg især vi manglede noget ro. Vi stresser og slår nogle lange bolde, hvilket vi på forhånd havde aftalt vi skulle holde os fra da det ville være guf for FC Thy,fortæller Anders Nim

Med kun 4 runder tilbage i det afkortede slutspil er der ikke plads til mange fejltrin. Men VSK Aarhus Cheftræner vil ikke smide håndklædet i ringen allerede og kalde de resterende kampe for ubetydelige.

Der bliver absolut ikke tale om en dårlig indstilling fra vores side. Vi skal spille hver eneste kamp for at vinde den. Det udryk og den spillestil som vi skal have i VSK Aarhus skal vi arbejde med i kampene så det bliver endnu tydeligere hvad vi vil end det vi så i dag. Det gælder også næste weekends kamp mod Fortuna Hjørring.

Netop næste uges kamp mod Fortuna Hjørring er udvalgt som rundens TV-kamp og vil derfor blive live-transmitteret til stor glæde for Anders Nim og resten af klubben: Jeg synes det er en fed motivation for alle omkring holdet at kampen blive vist i TV.

Målene fra dagens kamp kan ses i sammendraget her:

1. minut: 0-1: Sarah Dyrehauge Hansen
  2. minut 1-1: Olivia Møller Holdt
  3. minut 1-2: Sarah Dyrehauge Hansen
  4. minut 1-3: Sarah Dyrehauge Hansen