Menu

Anders Nim: Vi skal vise kvindefodbolden frem på TV

image
Michael Lynge
12. juni 2020 kl. 13:44
Lørdag kl. 14.00 går det løs på Energi Nord Arena når Fortuna Hjørring lægger græs til rundens TV Kamp. På den anden side venter gæsterne fra Aarhus, der har noget at revanchere.

Eurosport og Dplay har valgt dette opgør som rundens TV kamp. Det betyder god eksponering for vores klub og forhåbentlig nogle ekstra opsatte piger.

Jeg forventer det bliver nogle piger, som er motiveret over at skulle spille en TV-kamp. Jeg tror de synes det er lidt specielt at skulle vise sig frem på tv. Men vi skal bruge kampen til at vise Kvindefodbolden frem fra sin bedste side så vi kommer til at blæse til angreb så vi kan give en god kamp til alle dem der ser med, siger Cheftræner Anders Nim.

 

Kampen i dag er nummer to i dette års slutspil. Opgøret i første runde mellem FC Nordsjælland og Fortuna Hjørring endte med nordjysk sejr på 2-0 mens VSK Aarhus hjemme måtte se sig slået 3-1 af FC Thy Thisted. Om nederlaget har Anders Nim sagt at der er noget at revanchere. Og det der skal ændres til lørdagens opgør ifht sidste weekends nederlag har han også opskriften klar på:

Vi skal slippe håndbremsen. Jeg synes at kampen mod FC Thy/Thisted bliver en kamp, hvor vi ikke får det udtryk vi gerne vil kendes for. Her på lørdag glæder jeg mig til at se piger der spiller med et større mod. Tør at sprinte de rigtig meter. Vi skal have fundet de her ting frem mod Hjørring. Vi har været rigtig gode i vores træning i denne uge. Vi har fået bearbejdet weekendens nederlagt på en rigtig god måde, så jeg ser frem til at vi komme ud og vise fodbold Danmark hvad vi kan

 

 

 

Luk