Menu

Kvindeligaen Sparker Stor Donation Ind i Kunstgræsprojektet!

image Det kan godt være, at det hedder AGF Kvindefodbold pr. 1. juli. Men ligadamerne går stadigvæk forrest i kampen for VSKs kommende kunstgræsbane!
21. april 2020 kl. 23:41

17.000 kroner. Det er beløbet, som Kvindeligaen her onsdag morgen har doneret i jagten på VSKs kommende kunstgræsbane. Donationen bringer det medlemsbaserede bidrag op på 148.500 og dermed et stort skridt nærmere de målsatte 250.000! Det fantastisk flotte bidrag er et resultat af en homogen holdindsats, hvor både ledere, trænere, spillere og forældre har samlet ind - og hvor Ligaholdet dermed atter viser sig som forgangskvinder i jagten på den gode fodbold.  

"Vi er på Kvindeligaholdet bevidste om, at en kunstgræsbane på Vejlby Stadion vil være enormt givende for hele VSK Aarhus, og derfor vil vi gerne følge op på de mange flotte donationer, der er givet over de seneste måneder. Gennem de forgangne uger har vi haft en intern indsamling på Kvindeligaholdet, hvor spillere, trænere, ledere og forældre alle har bidraget. Vi er utrolig stolte over at kunne donere 17.000 kr. til kunstgræsprojektet, som forhåbentlig kan inspirere andre af klubbens hold til at lave lignende indsamlinger. Sådan kan vi #VedSamletKraft få rejst de nødvendige midler og dermed sikre hinanden gode faciliterer, der kommer alle til gode." - udtaler Ligaholdets anfører, Christina Ravn.

I en tid, hvor vi alle har brug for at mærke, at fodbolden og de store visioner ligger og venter lige rundt om hjørnet, er den fornemme donation et vidnesbyrd om det forestående samarbejde omkring AGF Kvindefodbold. Et samarbejde, der i hvert fald er kommet flyvende fra start med Ligaholdets investering i fremtidens fodboldfaciliteter i Aarhus Nord. Vi håber, at VSKs ungdoms- og seniorhold vil tage den kærlige opfordring til sig og engagere sig i realiseringen af Kunstgræsbanen. 

Sådan kan vi i hvert fald kompensere for ikke at måtte spille sammen på banen - ved at stå sammen som hold og som klub uden for denne. 

 

Luk