Menu

Vi spiller for at de gode præstationer skal give point

image Foto: Vildmedfoto.dk
Michael Lynge
17. juni 2020 kl. 16:21
Det er blevet tid til slutspillets tredje af fem runder. I dagens opgør tager VSK Aarhus i mod KoldingQ, i hvad der bliver VSK Aarhus sidste hjemmekamp nogensinde, idet holdet fra 1. juli indgår i det nye aarhusianske kvindesetup AGF Kvindefodbold.

Kampen i dag mellem de evige konkurrenter fra KoldingQ og VSK Aarhus er samtidig også et opgør mellem to hold, som pointmæssigt er kommet skidt fra land i slutspillet med 0 point efter to opgør. Om betydningen af aftenens opgør siger Cheftræner Anders Nim:

En sejr i aften vil betyde rigtig meget. Vi gjorde det godt i vores seneste opgør mod Fortuna Hjørring, hvor vi desværre måtte indkassere et smalt nederlag. Vi er også nødt til at fokusere på at de gode præstationer skal omsættes til point. Netop derfor er det klart at en sejr i aften vil betyde meget da vi gerne vil belønnes for gode præstationer. Lige nu er det de gode præstationer vi jagter og så længe vi har dem så så skal vi nok komme til at få mange point.

 

Netop opgøret i weekenden mod Fortuna Hjørring blev et tæt opgør – Et opgør der var valgt som rundens TV-kamp og dermed ekstra kolorit med flere tusinde seere foran skærmen. VSK Aarhus var længe foran men måtte lige inden pausen indkassere en udlignende scoring fra hjemmeholdet. Og i løbet af 2. halvleg afgjorde Fortuna kampen med en scoring til 2-1. Men VSK Aarhus præstation var god.

Vi skal bygge videre på vores oplevelse i Hjørring. Der er nogle ting i det opgør vi gør rigtig godt. Specielt i vores presspil, hvor jeg synes det fungerer fint. På den anden side vil vi gerne blive bedre på bolden når vi erobrer bolden højt oppe. Her synes jeg vi havde en tendens til at blive for ufarlige i afslutningerne. Her skal vi turde spille chancerne noget mere og få spillet vores angreb helt igennem så vi kommer tættere på modstanderens mål og dermed bliver farligere på vores afslutninger.

 

Med igangsætningen af fodbolden efter nedlukningen blev Slutspillet som konsekvens barberet ned til kun 5 kampe. Et opgør mod hvert hold. Samtidig blev kalenderen tætpakket hvilket betyder mange kampe på kort tid og måske en anledning hos trænerteamet til at sætte holdet efter at der også skal præsteres igen på lørdag.

Vi tager altid en kamp ad gangen, så vi har ikke sat taktikken efter vi også skal spille på lørdag. Vi er bedste om at vores trup ikke er den bredeste i Kvindeligaen, men den gruppe af spillere vi har er vi rigtig godt tilfredse med. Spillerne er fysisk klar til at spille tre kampe på syv dage. Det er naturligvis en udfordring, men det er en udfordring jeg synes vi er klar til.

 

 

Luk