Menu

Michael og Hussnedkeren A/S styrker kendskab og netværk i Aarhus

image
Trine Hermansen
26. marts 2020 kl. 11:42

Michael og Hussnedkeren A/S styrker kendskab og netværk i Aarhus

Også i VSK Aarhus Erhvervsnetværk gør vi, hvad vi kan for at stoppe udbredelsen af COVID-19, og derfor er netværksmødet i marts aflyst. MEN det behøver jo ikke at forhindre os i at præsentere ét af netværkets trofaste medlemmer – denne gang tømrer- og snedkervirksomheden, Michael og Hussnedkeren A/S.

»Vi løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget i helårshuse, sommerhuse, hos virksomheder, boligforeninger og kommuner«, fortæller tømrermester og medejer af Michael og Hussnedkeren A/S, Michael Overgaard. Senest har virksomheden desuden investeret i mandskab, ekspertise og maskinpark til at løfte en bred vifte af entreprenøropgaver inden for jord- og anlægsarbejde.

Fokus på Aarhus-området
»Siden Mads Rytter og jeg i 2016 slog vores virksomheder sammen i Michael og Hussnedkeren A/S, har vores kernekunder været private hus- og sommerhusejere og mindre virksomheder på Djursland«, fortæller Michael Overgaard.

Med lokationer i både Trustrup, Ebeltoft og Risskov og knap 20 medarbejdere på vejene er Michael og Hussnedkeren A/S dog aldrig mere end en halv times tid væk fra Aarhus. Derfor har de to tømrermestre i længere tid haft blikket rettet mod kunder, opgaver og netværk i lokalområdet omkring VSK Aarhus’ hjemmebane.

Med fokus på at udbrede kendskabet til virksomheden og skabe et solidt netværk blandt erhvervsdrivende fra Aarhus-området, har Michael Overgaard derfor siden starten af 2019 været medlem af erhvervsnetværket i VSK Aarhus.

Medlemskab med effekt
Ifølge Michael Overgaard har medlemskabet af VSK Aarhus Erhvervsnetværk været en udbytterig platform til at profilere virksomheden og en væsentlig årsag til, at de to tømrermestre nu også har fået gang i opgaver og forespørgsler i Aarhus-området.

»Vi har blandt andet lavet flere opgaver i en andelsboligforening i Lystrup, stået i spidsen for ombygningsprojekter og skiftet tag på parcelhuse og villaer i Egå og Risskov«, siger Michael Overgaard.

Nogen man kan regne med
»Vi går højt op i altid at levere professionel rådgivning, gennemarbejdede tilbud, kvalitetsløsninger og god service. Vi vil være sådan nogen, som man kan regne med«, siger Michael Overgaard.

Derfor lå det heller ikke Michael og Hussnedkeren A/S fjernt at træde til, da det i sensommeren 2019 stod klart, at VSK Aarhus’ pokalkamp mod AGF i Sydbank Pokalens 3. runde skulle spilles på hjemmebane og som tv-kamp.

Udvidelse af tv-tårn og renoverede tilskuerpladser
Afviklingen af kampen krævede, at det lokale stadion på Vejlby Centervej fik en opgradering. Blandt andet skulle tv-tårnet udvides og en del af tilskuerpladserne renoveres. Med kort varsel stillede Michael og Hussnedkeren A/S med tømrersvende og materialer, så stadion kunne blive klar til kampen.

»Vi støtter altid gerne i de lokalområder, som vi er en del af. Det var en fornøjelse at kunne hjælpe, og på denne opgave fik vi endda en ekstra bonus i form af eksponering overfor de mere end 2.300 tilskuere på Vejlby Stadion og endnu flere tv-seere«, slutter Michael Overgaard.

---

Mere om Michael og Hussnedkeren A/S?
Michael og Hussnedkeren A/S er ejet og drevet af Michael Overgaard (tv, billedet øverst) og Mads Rytter (th, billedet øverst).

Besøg Michael & Hussnedkeren A/S på https://www.michaeloghussnedkeren.dk/ – eller kontakt Michael Overgaard på 20 99 05 97, hvis du vil høre mere om snedker-, tømrer- eller entreprenørarbejde.

---

Læs mere om: VSK Aarhus Erhvervsnetværk

Luk