Menu

VSK Aarhus træner i lære hos Kasper Hjulmand

image
14. februar 2024 kl. 17:14

VSK AARHUS TRÆNER I LÆRE HOS KASPER HJULMAND

En af vores dygtige trænere, Lars Korreborg, deltog den 5. februar i et DBU-trænerseminar ved navn "Sådan træner vi på Landsholdet". Trænerseminaret havde en særlig karakter, da hovedunderviseren var ingen ringere end Danmarks herrelandsholdstræner, Kasper Hjulmand.

Lars var en blandt mange trænere fra klubber rundt om i landet, der deltog i seminaret. Som titlen på seminaret antyder, handlede det om landsholdet, dets krav og forberedelser til EM-slutrunden i Tyskland til somme.

Om seminarets forløb fortæller Lars Korreborg; "Over 100 trænere så til fra sidelinjen, mens han trænede Hobros U19-hold. Han viste en træning, som kunne foregå på landsholdet. Hjulmand fortalte efter træningen om vilkårene på landsholdet samt, hvordan DBU vil hjælpe fodbolden i Danmark, og Kasper Hjulmands egen vision for dansk fodbold." 

Til sidst fortæller Lars Korreborg om, hvad han vil tage med fra det meget lærerige seminar; "Som træner tager jeg især hans måde at opbygge en træning på samt hans ledelsesstil under selve træningen til mig. Han viste blandt andet, hvor mange forskellige spilmæssige aspekter vi kan have med i hver øvelse." 

Lars er cheftræner for U13 drenge.

#VamosVSK

Luk