Menu

Mål på stribe - Lokalbrag endte med storsejr til VSK

image
11. april 2022 kl. 20:16
VSK tog til Lyseng og fik en sejr på 0-4 med hjem
Vores 3. divisionsdrenge er ikke til at stoppe
Lokalbrag ender i en sikker udesejr på 0-4 over IF Lyseng her i weekenden. Vi har nu scoret 8 mål i blot 2 kampe og har samtidig 3 clean sheets i de seneste 3 kampe. Det bliver spændende at følge denne rivende udvikling som holdt er havnet i. Så gør det heller ikke situationen værre at vi frem til sæsonafslutning skal spille vores hjemmekampe på vores højt elskede stadion igen.
Efter de første 45 min. stod der 0-0 på tavlen, en meget tæt 1.halveg. 2. halveg havde dog et helt andet udtryk og vi fik scoret hele 4 mål på kun 24 minutter. Dette afgjorde naturligvis kampen og vi sætter kurs mod top 6 med endnu højere forventninger end vi i forvejen havde. Hele holdet ser bedre ud for hver kamp der spilles. 1. inbyrdes opgør mod IF Lyseng endte 2-2 på eget græs. Det er tydeligt at VSK som hold er blevet bedre siden dengang. De seneste præstationer matcher de ambitioner som klubben har og det niveau som vi gerne vil være på.
Det endte derfor med en perfekt afslutning på den "ordinære" del af sæsonen. De resterende kampe i sæsonen skal udelukkende spilles imod top 6 hold. Det bliver tæt og alt kan lade sig gøre. Kampprogrammet er ikke blevet offentliggjort endnu, men det bliver det snarest. Så snart det kommer på plads, lægger vi det op her på hjemmesiden.
Luk